our beloved summer 1

3 puncte cheie pe care trebuie să le așteptăm în a doua parte a dramei “Our Beloved Summer”

“Our Beloved Summer” de la SBS se pregătește pentru a doua jumătate!

“Our Beloved Summer” spune povestea lui Choi Woong (Choi Woo Shik) și Guk Yeon Soo (Kim Da Mi), a căror relație nu s-a încheiat în termeni buni. Ani mai târziu, documentarul pe care l-au filmat în liceu câștigă brusc popularitate, iar ei sunt forțați să fie din nou împreună în fața camerei de filmat.

După ce au trecut printr-o despărțire dificilă și s-au reunit cinci ani mai târziu, Choi Woong și Guk Yeon Soo au trecut împreună printr-un roller coaster de emoții. Cu îndrăgostelile unilaterale pe care le nutresc Kim Ji Woong (Kim Sung Cheol) și NJ (Noh Jung Ui) aruncate în amestec, relațiile încurcate dintre ei devin din ce în ce mai complicate pe măsură ce drama intră în cea de-a doua jumătate.

Iată trei puncte cheie pe care trebuie să le urmăriți în episoadele următoare!

Spoilere

1. Soarta relației dintre Choi Woong și Guk Yeon Soo.

Având în vedere modul în care Choi Woong a întâmpinat-o pe Guk Yeon Soo atunci când a apărut prima dată la el acasă pentru a discuta afaceri, precum și modul în care cei doi au fugit atunci când li s-a sugerat să filmeze o continuare a documentarului lor, s-ar putea crede că relația lor era condamnată.

Cu toate acestea, sentimentele pe care amândoi s-au străduit atât de mult să le reprime au început să iasă la suprafață, conducându-i pe amândoi într-un lanț de regrete și de fugă de emoțiile lor. Un punct de cotitură în relația lor a sosit atunci când au fost atrași să meargă împreună într-o excursie și au început să rememoreze niște amintiri nostalgice. În timp ce se aflau față în față în ploaie, Choi Woong a sărutat-o brusc pe Guk Yeon Soo, semnalând posibila sa dorință de a se confrunta cu valul de emoții care îi înconjurau pe cei doi de atâta timp. Toți ochii sunt ațintiți asupra cuplului și dacă vor reuși sau nu să treacă peste sentimentele care persistă și să ajungă la un nou capitol al relației lor.

2. Dragostea neîmpărtășită a lui Kim Ji Woong și NJ

După ce Kim Ji Woong a preluat documentarul lui Choi Woong și Guk Yeon Soo, sentimentele față de Guk Yeon Soo pe care le nutrea de nu mai puțin de 10 ani au început să iasă la suprafață. Deși cândva se numea pe sine un “observator” care îi urmărește pe ceilalți din spatele camerei de filmat, încetul cu încetul a început să-și schimbe atitudinea. Odată i-a spus lui Choi Woong: “Cu cât te filmez mai mult, cu atât sunt mai confuz. Nu știu dacă felul în care te uiți la Guk Yeon Soo este devenit din disconfortul trecutului tău”, apoi s-a prins înainte de a mai spune ceva.

Între timp, telespectatorii au fost, de asemenea, intrigați de aluziile directe ale lui NJ cu privire la sentimentele ei pentru Choi Woong. Idolul i-a mărturisit într-un mod încrezător când a spus: “Nu spun că te iubesc sau că ar trebui să ne întâlnim sau că aceasta este o mărturisire, spun doar că îmi placi”.

Cum atât Guk Yeon Soo, cât și Choi Woong s-au prins de sentimentele nutrite de Kim Ji Woong și NJ, telespectatorii anticipează cum se vor schimba relațiile dintre toți patru.

3. Întreaga poveste a trecutului fiecăruia

Până în prezent, drama a oferit telespectatorilor o privire asupra trecutului prin ochii diferitelor personaje, deși încă mai lipsesc piese. Pe măsură ce drama intră în a doua jumătate, puzzle-ul trecutului se va apropia de finalizare, pe măsură ce poveștile de dragoste, prietenie, familie și realitate vor fi dezvăluite. Aceste povești vor aduce cu siguranță telespectatorilor atât râsete, cât și lacrimi, deoarece adaugă un element și mai captivant dramei.

Următorul episod din “Our Beloved Summer” va fi difuzat pe 3 ianuarie, la ora 22:00 KST.

 

Sursa: Soompi




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.