taemin

Taemin din SHINee a fost transferat de la serviciul activ la cel de rezervist din cauza înrăutățirii stării de sănătate mintală

Taemin din SHINee a fost transferat de la serviciul activ la cel de rezervist din cauza agravării depresiei și a tulburărilor de panică, a declarat SM Entertainment pe 14 ianuarie. Ca urmare, începând de astăzi, Taemin va efectua restul serviciului militar obligatoriu ca lucrător în serviciul public.

Citiți declarația completă a SM Entertainment cu privire la actualizare, mai jos.

“Aceasta este SM Entertainment.
Începând cu 14 ianuarie 2022, Taemin a fost transferat de la trupa militară a Ministerului Serviciilor Naționale de Apărare la divizia de servicii publice.
În timpul serviciului militar, Taemin a primit în mod continuu tratament și consiliere pentru simptomele sale de depresie și tulburare de panică, cu care s-a confruntat din trecut. Cu toate acestea, simptomele sale s-au înrăutățit recent și, astfel, Administrația forței de muncă militare a decis că nu mai era posibil ca el să primească simultan tratament în timp ce servea în serviciul activ. Astfel, Taemin a fost transferat la serviciul public, în conformitate cu politicile militare.
Ca urmare, Taemin își va îndeplini de acum înainte îndatoririle de serviciu militar ca lucrător în domeniul serviciilor sociale.
Ne cerem scuze pentru că v-am îngrijorat cu această veste bruscă. Vom continua să ne concentrăm asupra tratamentului lui Taemin și vom face tot ce ne stă în putință pentru a-l ajuta să devină stabil.
Vă mulțumim.”

 

 

 

 

 

Sursa: Allkpop




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.