unnamed

A fost CONFIRMATĂ apariția lui Park Seo Joon în filmul „The Marvels”!

Îndrăgitul actor sud-coreean Park Seo Joon va face în curând crossover-ul la Hollywood. Spunem asta deoarece s-a raportat zilele acestea că rolul său din filmul “The Marvels”, cunoscut, de asemenea, și sub numele de “Captain Marvel 2”, a fost confirmat. Deși zvonurile circulau încă din luna iunie a acestui an, apariția sa în filmul american a fost în cele din urmă confirmată recent, relatează Koreaboo.

La un simplu search pe Google am putut și noi observa ca lista de pe IMDb cu distribuția actorilor care joacă în acest film a fost recent actualizată, Park Seo Joon fiind inclus, alături de vedete celebre precum Brie Larson și Teyonah Parris.

Pe 30 iulie, Screen Rant, un site american de știri despre filme, a făcut o dezvăluire uimitoare! Publicația a scris că este posibil ca Carol Danvers (Brie Larson), Monica Rambeau (Teyonah Parris) și Kamala Khan (Iman Vellani) să nu fie singurele Marvels din “Captain Marvel 2”. Intitulat oficial “The Marvels”, filmul se concentrează pe trei super-eroi de sex feminin care au „Marvel” în numele de cod de benzi desenate, dar cărora li s-ar putea alătura un al patrulea erou legat de Marvel, interpretat de Park Seo-joon.

Ei au presupus că Park Seo Joon va ajunge să joace rolul eroului coreean-american Amadeus Cho.

Amadeus Cho este fiul lui Helen Cho, un medic care a apărut anterior în “Avengers: Age Of Ultron”, care a fost interpretat de Claudia Kim (Kim Soo Hyun).

Spre deosebire de Căpitanul Marvel, „Marvel Boy” este un titlu moștenit la Marvel Comics, care a fost purtat nu de foarte multe personaje de-a lungul anilor, dintre care primul a fost Robert Grayson în anii 1950. În ceea ce-i privește pe “Marvel Boy” pe care MCU ar putea fi cel mai înclinat să-i folosească, candidații de top sunt Noh-Varr și Wendell Vaughn. Niciunul dintre ei nu este, însă, descris ca fiind asiatic în benzile desenate, dar palmaresul MCU ( Marvel Cinematic Universe) în ceea ce privește această “cursă” pentru rolul principal masculin dovedește că acest lucru nici măcar nu contează, așa că putem spera în continuare.

Ce rol va juca Park Seo Joon este ținut “la secret” deocamdată, deoarece chiar și propria agenție a artistului refuzând să facă comentarii pe marginea acestui subiect.

“The Marvels” va fi difuzat pe marile ecrane pe data de 11 noiembrie 2022.

Citește și “Captain Marvel 2” vine cu o surpriză. Actorul Park Seo Joon va face parte din distribuție.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.