1636561808-image

Park Yoo Chun are interdicție de a mai apărea la televizor și de a continua orice activitate în industria divertismentului

Lui Park Yoo Chun, fost membru TVXQ și JYJ, i s-a interzis să mai apară la TV și să continue orice activitate din industria divertismentului, potrivit allkpop.com.

YTN a raportat pe 10 noiembrie, citând cuvintele reprezentantului legal al Yesperar Co. Ltd, compania care îl manageriază pe Park Yoo Chun: „A fost făcută o ordonanță către Tribunalul Districtual Central din Seul pentru a-i interzice lui Park Yoo Chun să mai apară în emisiuni TV și să-și continue activitățile în industria divertismentului. În cursul zilei de astăzi (pe data de 10), instanța a decis să citeze cererea.”

Reprezentantul legal a explicat: „Instanța a respins toate apărările lui Park Yoo Chun și a decis că acesta nu ar trebui să fie implicat în nicio activitate din industria divertismentului, cum ar fi producerea de albume, videoclipuri, promovări, apariții la televizor etc.”.

Avocatul a adăugat: „Aș dori să mulțumesc instanței pentru judecata sa înțeleaptă și vom încerca să rezolvăm această problemă doar din punct de vedere legal, evitând în același timp acte precum calomnia rău intenționată sau defăimarea fără temei în procesul viitor.”

Anterior, Yesperar a primit dreptul de administrare pentru Park Yoo Chun de la Re:Cielo până la sfârșitul anului 2024. Fosta agenție, Re:Cielo, a intentat un proces în august în care a declarat: „Park Yoo Chun și-a încălcat contractul, a semnat un contract dublu cu o agenție japoneză și a răspândit informații false cum că CEO-ul Re:Cielo a deturnat bani.”

Între timp, Park Yoo Chun a fost inculpat pentru consumul de metamfetamină împreună cu fosta sa iubită Hwang Ha Na în 2019. El a fost condamnat la 10 luni de închisoare cu 2 ani de suspendare în timpul primului proces din iulie 2019.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.