20211107_185542_1024x768

Am fost la deschiderea magazinului k-beauty MoonGlow din București

Cu mare bucurie vreau să vă spun că un nou magazin cu produse coreene s-a deschis la București. De această dată este vorba despre unul cu produse de k-beauty, de îngrijire a tenului și machiaj numit MoonGlow.

Trebuie să mărturisesc că de când am descoperit serialele coreene mi-am dorit să am așa un ten perfect cum vedeam doar la actrițele coreene și prin urmare, de mult timp,  voiam să am posibilitatea să testez produsele coreene de înfrumusețare. Prin urmare nu puteam să lipsesc de la lansarea acestui magazinul de care aflasem de curând și să vă prezint cum a fost.

Marea lansare a avut loc în weekendul trecut, 6-7 noiembrie, iar magazinul se află în mall-ul Promenada din București, fiind primul magazin Moonglow deschis în România.

De la început, trebuie să spun că magazinul este unul cochet și bine organizat, în tonuri calde care parcă te îmbie să intri acolo. Atmosfera de la lansare a fost tare draguță, fetele consultante au servit vizitatorii cu șampanie și prăjituri. Cei care ajungeau la magazin primeau sfaturi și idei de creare a unei rutine corecte de îngrijire a tenului cu celebrele produse coreene și chiar o reducere de 15% la produsele pe care le achiziționau atunci.

                                                 

În spatele MoonGlow se află o echipă mare de oameni pasionați de rutina sau cosmetica coreeană de îngrijire a pielii, de modul în care se poate îmbunătăți aspectul pielii folosind produsele potrivite. Ba mai mult sunt distribuitori oficiali de produse coreene de îngrijire + make up și au deschis primul magazin în Republica Moldova în 2017.

                                               

O dată cu această lansare, publicul român are posibilitatea să afle  și mai multe informații despre rutina coreeană, despre cum își pot rezolva anumite probleme și cum pot să ajungă la un ten cu aspect sănătos și luminos. MoonGlow comercializează o multitudine de branduri precum: COSRX, Elisha Coy, JMsolution, It’s Skin, I’m From, Dr. Ceuracle, Dr.G., Dr. Jart+, Derma:B, Purito, Holika Holika, A’Pieu, Atopalm, Beauty of Joseon, Isntree, Innisfree, Mizon, MISSHA, MJ Care, The Skin House și multe altele. Ei au și un site de unde se pot comanda produsele dorite și chiar livrează peste tot.

În cadrul magazinului am găsit un loc special destinat măștilor corene, celebre pentru actiunea loc rapidă. Am fost surprinsă să descopăr măști pe care nu le-am mai văzut până acum pe piață, mai exact cele de la brand-urile Atopalm sau Farmskin, unele super cute de la Papa Recipe, precum și unele special realizate pentru copii.

                                           

De asemenea, printre creme, demachiante, tonere am găsit  produse pentru păr sau pentru îngrijirea mâinilor și pachete cadou care conțineau mai multe produse (de îngrijire) menite pentru a fi oferite cadou foarte draguț ambalate. Chiar sunt foarte multe de testat și încercat și tentația a fost foarte mare de când am intrat în magazin.

                                         

Legat de subiectul BB-urilor coreene, unul care mă interesează foarte mult și venisem super curioasă să văd ce astfel de produse găsesc la ei, vă spun că le-am văzut doar pe cele de la Purito. Totuși, în magazin se pot testa aceste produse iar personalul m-a asigurat că pe parcursul timpului vor mai apărea și mai multe BB-uri de la mai multe branduri pe raft.

La finalul vizitei, recunosc că am cedat tentației și am achiziționat câteva produse pe care  voiam să le încerc de la ei.

                                         

Noi le dorim mult succes cu această lansare și vă invităm și pe voi să le faceți o vizită!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.